Političari su svakako u 99% situacija osobe koje se služe predizbornim lažima i obežanjima, da bi samo privukli glasače na svoju stranu, a kada sve prođe i dođu na svoje mesto, sve jako brzo zaborave, i onda tako sve do idućih izbora. Tada smisle novu paletu laži, koje ponovo plasiraju ljudima koji opet zagrizu i daju im svoje glasove. 

Njihove duele i sukobe možemo ghledati na skoro svakom kanalu kada se oni svađaju i ratbacuju se sa silnim obećanjima, od kojih po pravilu nema baš ništa. Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banja Luke jee jedan od retkih koji je odrćao skoro sva svoja obežanja. Prvo što je uradio jeste da je oduzeo ključeve od službenih auta svih onih koji su godinama trošili novac za gorivo iz gradskog budžeta. 

Tako da oni već par meseci na posao sada dolaze peške, autobusom ili sopstvenim automobilom. To je svakako raritet i jako retko da se vidi. Sada trenutno imamo predizborne emisije na lokalnim izborima u Moldaviji. Međšutim, u sred emisije na nacionalnoj frekvenciji desio se veliki ekces, kada je sve preraslo u veliku tuču. 

Tako je Sergio Tofilat u sred emisije nokautirao, te nastavio da udara svoga oponenta Genadi Kosovana. Video je samo pokazao da je Kosovan nakon udarca, ostao nepomično da leži na podu, šđto samo pokazuje koliko je zapravo udarac bio jak. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo. 

Preporučeno