I dok polako odbrojavamo dane do finala pete sezone rijalitija Zadruga, kada ćemo da saznamo i koga će to publika odabrati ove godine, ono što je zanimljivo jeste to da se već uveliko priča i o šestoj sezoni, iako je bilo priča da je peta sezona ujedno i poslednja. Podsjećanja radi, kada je peta sezona tek počela tada je tvorac svega ovoga, i vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović rekao da je to ujedno i poslednja sezona, ali izgleda da sve to pada u vodu.

Već neko vrijeme priča se o šestoj sezoni koja bi trebalo da počne u septembru, a počela su već da se otkrivaju imena potencijalnih učesnika,a jedno od njih su i Bane Čolak i njegova djevojka Ivana Krunić. Inače oni su već bili učesnici Zadruge, i tu su upravo i započeli svoju ljubav koju su nastavili i napolji. Naime, oni su gostovali u jednoj emisiji, pa su tom prilikom oni otkrili kako bi se opet oprobali u rijalitiju, ali rekli su i da bi imali nele uslove, pa je tako povodom toga Ivana rekla sljedeće:

“S obzirom da smo se skoro dogovorili da više nikada nećemo reći nikad, zato što se uvek nešto izjalovi pa odeš u tom pravcu, ali mislim da u ovom trenutku bi bilo jako nezahvalo prema svemu onome što imam napolju. U smislu karijere, ljubavi, nastupa sve mi ide uzlaznom putanjom”, rekla je ona, a onda je dodala i ovo: “Ali evo opet koliko slušam najavljuje se neki lokdaun i verujem da bi tada ušli bez problema. Kada su uslovi u pitanju, glavno je da se nikad ne razdvojimo. Ja bez njega ne ulazim, a sigurno ni on bez mene. Drugi uslov je ključ od jednog lepog stana i da mogu da spavam koliko hoću”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno