U posljednje vrijeme sa domaće muzičke samo mnam dolaze vijesti koje su povezane sa skandalima ili nekim aferama, a u glavnoj ulozi je Jelena Karleuša ili neka druga pjevačica poput nje. One druge, koje su na estradi preko 35 godina nikada se nisu bavile tim stvarima, pa zato kada se pojave u medijima to je uglavnom zbog neke dobre i lijepe pjesme. 

Tako se mi danas dotičemo Snežane Đurišić, koja je na sceni prisutna preko 40 godina, a neke njene pjesme su pjevaju i dan danas iako su snimljene još početkom 80 ih godina prošloga vijeka. Pored dobre pjesme, i jako dobrog glasa, ona je uvijek bila dama i nikada se nije upuštala u neke priče i afere sa nekim svojim kolegama, ne bi li dobila neki bust na svoju karijeru. Ona je milione album prodala čisto na svoj veliki kvalitet. 

Ona je u vezi sa poznatim beogradskim zubarom Vanjom Milošević, a ona ne voli puno da ga povlači po medijima, sem prošle godine kada je isplivala njegova velika afera kada je na Facebooku imao kontroverznu prepisku sa jednom studenticom iz Beograda. To je Snežanu Đurišić toliko pogodilo da je zamalo završila u bolnici jer je bila blizu nervnog sloma. 

Ni djetinjstvo nije imala baš kao iz snova, otac joj je bio alkoholičar i maltretirao je nju i majku. Brzo je pronašla utjehu u muzici i jako rano je počela sa pjevanjem i shvatila je da je to njena karijera. Udala se jako brzo, ali je nakon 36 godina braka, muž joj je preminuo. To je jako dugo vremena preboljevala. 

Preporučeno