Kao što znamo kakako je došla pošast zvana korona virus na ove prostore, apsolutno je sve stalo. Privreda i ekonomija diše na škrge i jednostavno se nevolja osjeti u svim mogućim sferama društva. Ljudi su jednostavno ostali bez posla, a i oni koji rade moraju pristati na smanjene uslove, kao i nižu platu, jer mogu da ostanu i bez toga što imaju. 

Privatnici su definitivno profitirali od svega ovoga, jer, sada radnike ponovo drže u šaci. Svi se sjećamo perioda sa početka godine, kada su svi imali neke rezervne opcije, i niko više nije htio da radi za 500 eura. Danas se opet sve okrenulo, i na dobitku su samo gazde velikih i manjih firmi. O krizi na estradi se ne treba ni trošiti riječi jer je evidentno da oni nikako više nemaju posla. 

Mnogi od njih su se poput Đanija žalili u javnosti kako ne mogu preživjeti sa 100 eura dnevno? Kao ni to da ne zna kako izdržati više, jer nema 20.000 eura za mjesečne rate za 3 stana koje je kupio sinovima u naselju Beograd na vodi. Možda malo razmaženo i bahato, zar ne? Poslije njega se oglasila i Neda Ukrade, koja je bila toliko bezobrazna da je tražila čak i pomoć od države, to je definitivno razbjesnilo javnost koja je rekla da prodaju svoje vile, pa će imati za osnovne životne troškove. 

Sada je došla na red i Milica Todorović, koja je rekla da je na rubu nervnog sloma, od silnih rata kredita koji joj non stop dolaze i jednostavno ne zna kako da ih sve poplaća, jer je apsolutno sve i stalo. 

Preporučeno