Mnogo je nerazjašnjenih ubistava ili nestanaaka osoba na Balkanu u poslednjih par godina. Svakako da je to najveća krivica Sudova u celohj regiji, jer kako objasniti da je proimer radi Malčanski berberin koji je držao devojčicu 7 dana u zaroljeništvu i koji je radio sa nje sve i svašta, bio naa slobodi? Pre toga je bio u zatvoru, baš iz razloga i zlodela koji je pre uradio, ali se odjednom našao sa druge strane rešetaka. 

Nije prošlo malo, i on je opet uradio istu stvar kao pre. Ovo je samo jedan od slučajeva kada je srpski sud pogrešio, a svakako da je najviše pogrešoio i još uvek greši kada je u pitanju ubistvo Jelene Marjanović. Poznataa srpska pevačica koja je smaknuta čak 2015 godine, još uvek nema nikoga ko0 je konkretno optužen zaa njeno ubistvo. 

Njen suprug koji se vodi kao prvo optuženi je na žalost i dalje na slobodi. Jako veliki deo javnosti je zbog svega toga i više nego nezadovoljaan, ali reč sudstva je i dalje zadnja, ali šta je tu je, sa time ipak moramo da živimo. Slađanaa Guduraš je također još jedna pevačica i starletaa, koja je isto tako bila nestala punih 6 dana, a onda su pronašli njeno beživotno telo. 

Ona je jako dugo vremena bila u jako dobrim odnosima sa Miki Mećavom koji jo je u biti bio i najbolji prijatelj, a danima se žalila kako ima utisak da je neko prati. Pronađena je u autu i nije davala znakove života. Povezivali su je da ima i veze sa tadašnjim Ministrom Vlade. 

Preporučeno