Svi oni koji su znatno mlađi, vjerujemo da se jako teško sjećaju vremena iz sredine 80 ih godina prošloga vijeka, kada je cjelokupna situacija funkcionisala na puno bolji i ljepši način, Svi segmenti u društvu radili na perfektan način, a taj komunizam nam nije nikako valjao pa se sve raspalo početkom 90 ih godina, Danas imamo demokratiju i vidimo kako nam je. 

Tada nije bilo hiljadu TV kanala, imali ste par glavnih kanala i to je bilo to. Bili ste prinuđeni gledati iste dnevnike, filmove i zabavne sadržaje. Utorkom uvečer se prikazivao Loto, nagradna igra u kojoj je 22 miliona jugoslovena tražilo svoju sreću, međutim, samo jedan je mogao da bude milioner. Popularna voditeljka te emisije se zvala Suzana Mančić, koja je bila san svih muškaraca u to vrijeme. Danas se više ne bavi tim poslom, ali je bila na estradi na više načina. 

Okušala se i kao pjevačica, ali joj nije išlo baš najbolje, pa kasnije i kao voditeljka Grand parade, ali isto jako kratko, a sada uživa u ljubavi sa jednim grčkim biznismenom. Ima dvije kćerke, i 2 propala braka iza sebe. Prije 10 ak godina osvanuo je i njen porno snimak, a rekla je da su joj ukrali i objavili na internetu., Vjerujete li joj vi? 

Prije par dana je bila gost In magazina, a bila je jedna mala igrica u pitanju, kada su morali da simuliraju steranje veša, a u jednom trenutku ju je spopao i popularni voditelj Maca, a Suzana se zamalo ugušila od smijeha. Pogledajte i sami kako je sve izgledalo. 

Preporučeno