Dugo očekivano finale hit rijalitija “Zadruga” biće emitovano 8. juna u 21:00. na televiziji Pink, a izgleda da nastaju problemi za jednu od zadrugarki Aleksandru Nikolić. Produkcijski tim emisije nedavno je objavio redoslijed kojim gledaoci mogu glasati za pobjednika šeste sezone serije. Međutim, grupa fanova koji ne podržavaju Aleksandru oglasila se na društvenim mrežama kako bi širila lažne informacije o procesu glasanja.

Nekoliko stranica na Instagramu širilo je netačne informacije o broju glasova koje je dobila Aleksandra, zbog čega je njena porodica izdala službeno saopštenje. Uprkos ovim lažnim tvrdnjama, Aleksandrina porodica je u potpunosti podržava i posvećena je tome da ona postigne najbolji mogući plasman. Porodica poziva fanove da budu oprezni u pogledu informacija koje kruže društvenim mrežama, jer može biti teško provjeriti valjanost takvih tvrdnji. Uprkos dezinformacijama, Aleksandrina porodica ostaje sigurna u njenu sposobnost da pobedi i smatra je svojom šampionkom.

Za fanove je važno da kritičko razmišljaju i da uvijek provjeravaju informacije koje se nalaze na društvenim mrežama. Aleksandrina porodica je zatražila da se brojevi glasanja detaljno preispitaju jer je bilo brojnih slučajeva širenja netačnih informacija iz različitih izvora. Porodica je pozvala da se brojevi uporede sa službenim sajtom Zadruge kako bi se osigurala njihova autentičnost i tačnost.

Preporučeno