Kako je krenula nova 2021 godina, glavne vijesti u cijeloj regiji su samo povezane sa crnom hronikom, a kao što već znate vijest broj 1 je svakako hapšenje poznatog srpskog glumca Mike Aleksića, koji je optužen za višestruke slučajeve silovanja, a u nekim situacijama se radilo i o pedofiliji. Milena Radulović, poznata srpska glumica je prva progovorila, jer je sa 17 godina imala sa njim prvi spolni odnos. 

Nakon nje su još 4 djevojke uradile istu stvar, a prema prvim nezvaničnim informacijama, Aleksić če se teretiti za još najmanje 15 djevojki koje tek trebaju da daju svoje iskaze pred beogradskim višim sudom. Mi se danas ipak malo fokusiramo na srpsku političku scenu, a svakako da je glavna vijest to da je Ana Brnabić pred svojim drugim mandatom kao premijerka Srbije. 

Uveliko traju pripreme velike vile na Dedinju koja je pripadala pokojnoj Jovanki Broz, a u nju bi sa svojom suprugom i dvogodišnjim sinom Igorom trebala početkom idućeg mjeseca da useli i sama Ana Brnabić. Ona je dugo vremena odbijala tu ulogu, ali je pod pritiskom Srbije, Aleksandra Vučića, ipak pristala na tu ulogu, i po svemu sudeći sada će da ima i svoju rezidenciju. 

Svi vrlo dobro znaju da je Milica, njena supruga, doktorka koja voli da prati nove modne trendove, a prije par dana se pojavila u kimonu koji je na sebi imao print Afrike, a vrlo dobro se zna šta u svijetu predstavlja ovaj print. 

Preporučeno