U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene, te svakako javnih ličnosti koji su često glavna tema brojnih tabloida i medija. Naime, poznato je da je za vrijeme bivše Jugoslavije rođeno mnogo zvijezda, nebitno da li bile one glumačke ili pevačke scene . Nekolicina njih je uspelo da se zadrži na estradnom nebu , dok je dosta njih slava progutala, te su nakon nekog vremena nestali iz javnosti. Zasigurno oni koji su svoju karijeru uspjeli da zadrže i do dana danas, iza njih je mnogo truda i rada, te danas važe da jedne od najpoznatijih pjevača, koji mnogim mladim naraštajima predstavljaju uzor. 

Upravo danas vam pišemo o jednoj, pa ako je niste prepoznali, u pitanju je Snežana Đurišić, a koja je u mladosti izgledala totalno drugačije. Pjevačica Snežana Đurišić karijeru gradi već decenijama isključivo svojim talentom, ali ipak, iako je dugo prisutna na estradi, malo ljudi zna kako je izgledala u mladosti. Upravo na ovoj fotografiji vidite kako su izgledale mlade pjevačke nade, bez botoksa, silikona, što je danas jako rijetko za vidjeti, a slika je nastala kada je Snežana tek započinjala svoju karijeru.

Dakle, jasno je vidljivo da je Snežana je tada imala smeđu kosu, sa jako malo šminke na licu, koje je i dan-danas bez estetskih intervencija. “Кleo se, kleo”, “Između mene i tebe, tama”, “Кuće male”, “Ti bi mog’o da me spasiš”, “Ti, ona i ja”, “Zoro, sestro”, samo su neki od hitova koji su je proslavili , a koji su ostali i danas rado pevani hitovi , kao i rado slušani. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.