Cela estrada je u poslednja 2 meseca u crno belom tonu, a sve je krenulo od dana kada je preminula Marina Tucaković, žena koja je za života napisala verovali ili ne preko 50.000 pesama. Ruku na srce, najmanje 500 su veliki hitovi koji će se slušati jako dugo vremena u budućnosti. Da li ste primera radi zanlai za podatak da je pesma “Ti samo budi dovooljno daleko”, izašla iz pera marine Tucaković?

To je samo znak da je marina pisala pesme i rokerima, i denserima, ali su prioritet svakako bile zvezde narodne muzike. Neke od njih nisu ispale fer do samoga kraja, pa su joj ostale dužne neke pare za neke pesme, a kako njen sin navodi, neke od njih su i jako poznate, a mediji nagađaju da je reč o Saši Matiću i ceci Ražnatović.

Nakon nje, konkretno 6 novembra, napustio nas je i veliki pevač Marinko Rokvić u 67 godini života, a za razliku od Marine skoro niko da nije niti znao da je bolestan. on je imao tu mor na pankreasu sa kojim se na žalost i više nego bezuspešno borio u poslednjih godinu dana, od kako je operisao cistu.

Zato je ta vest apsolutno sve pogodila, a mediji i fanovi su bili u velikoj neverici. Međutim, iza Marinka je ostala jako velika porodica, supruga Slavica, tri sina, ali i unučćad sa kojim je provodio jako puno vremena. Da iver ne pada daleko od drveta, pokazuje i njegov unuk Despot, koji je u nedelju ujutro zapevao u Žikinoj šarenici. Pogledajte i sami..