Korona virus je prije par dana napunila i prvi rođendan kako se po prvi puta pojavila u svijetu, tačnije u Kini u Wuhanu na njihovoj lokalnoj pijaci. Svi su tada pomislili da je riječ o bezazlenom “Facebook virusu”, kako ga je nazvao nekada u februaru Aleksandar Vučić i njegovi doktori koji su sačinjavali krizni štab u tim danima. 

Međutim, covid 19 se toliko rasplamsao i uzeo je preko milion života do sada, a koliko je opasan pokazuje i podatak da i oni koji su bili sigurni početkom godine, a to su mlade osobe, danas ni one nisu sigurne. Čak i oni završavaju na respiratorima, a imamo i smrtne slučajeve mladića, ispod 25 godina starosti. Međutim, da li je covid 19, nešto najgore što nam se može desiti?

Tako je Biblije Ričar Šou poznati teoretičar pred svoju samu smrt, izdao i dokumentarac pod nazivom:”Kraj mraka”, prenio misli poznatog izraelskog fizičara Matjeua Glejzersona koji je rekao da nam i period poslije 2020 godoine, neće donijeti ama baš ništa dobro. On je pomoću svojih kodova upozoravao javnost na 11 septembar, kao i cunamije u Tajlandu i Japanu. Isto tako je upozorio javnost i na pojavu ozbiljnog virusa, koji će da pokori apsolutno cijeli svijet. 

Njegovi matematički kodovi su također pokazali da će Donald Tramp izgubiti izbore 2020 godine, kao i to da će se jako brzo desiti i 3 svjetski rat, koji će biti potaknut aktivacijom nuklearnog oružja. Po njegovim kodovima u ovoj knjizi, on je predvidio da će se pojaviti još gori virus, i to 2026 godine, na koje čovječanstvo neće imati baš nikakav odgovor. 

Preporučeno