Miljana Kulić, bivša rijaliti učesnica, je konačno puštena iz bolnice gdje je provela više od mjesec dana. Podsjećanja radi, njoj se nakon operacije smanjena želuca u Turskoj, stanje naglo pogoršalo, pa je završila u bolnici gdje je imala hitnu operaciju, a onda je uslijedila borba za njen život. Prvo je bila u Kliničkom centru u Nišu, a nakon toga ona je prebačena u Beograd, gdje je i boravila do danas. Nju su napolju sačekali njena majka Marija i njen dečko Nenad, vidno nasmijani i raspoloženi.

Miljana se opet aktivirala na društvenim mrežama, pa su joj tako pratioci postavljali razna pitanja, na koja je ona odgovarala, pa je tako rekla i to da će njen sin Željko konačno da dobije pravog oca, a pri tom je mislila na sadašnjeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, pa je tako rekla sljedeće: “Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli”, rekla je ona, a onda se osvrnula i na period koji je za nju bio jako težak, a rekla je:- Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek – rekla je Miljana, a onda dala reč Bebici koji je otkrio koji mu je trenutak bio najteži:

“Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek”, rekla je ona, a onda se uključio i Bebica koji je rekao: “Stalno smo bili u bolnici, svima nam je bilo teško… Ali najgore je bilo kada smo pogledali u njen krevet koji je u jednom momentu bio prazan! Presekli smo se, mislili smo da se desilo najgore, a onda su nam rekli da samo žele da joj promene krevet i da je sa njom sve u redu…”, rekao je Nenad. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno