Jovana Joksimović se u posljednjih par dana malo i smirila, kako se malo odmorila od voditeljskog posla pa je sada ponovo počela raditi u K1 televiziji kod svoga supruga Željka Joksimovića. Sada je ponovo na Instagramu se aktivirala i pokazuje fotke sa svog novog radnog mjesta, a emisija koju vodi svako jutro zove se “Uranak”.

Prije 2 dana je kasnio jutarnji program, jer je neko ispred televizije isjekao glavne kablove za stzruju, i ona je rekla da im niko ne može ništa i da je njihova televizija jača nego što je ikada bila. Vjerujemo da ima dosta njih koji su kivni na Jovanu Joksimović zbog njenog bahatog ponašanja, jer se vrlo dobro zna kakva je u svome poslu, i kako se ophodila prema svojim kolegama, od RTS-a do Pink TV-a. 

Mislila je da će tako lako da se otimaju za nju, ali to nije bilo tako, da je na kraju završila kod svoga supruga na televiziji, i da nije bilo tako njena budućnost bi bila i više nego neizvjesna. Ono što se zna je to, da su njih dvoje u luksuznom naselju Dedinje u ogromnoj vili, koju su platili skoro 3 miliona eura. Jedna novinarska ekipa je nedavno posjetila njihov komšiluk, te su porilčali sa njihovim komšijama, koji su rekli da su korektni i jedno i drugo. 

Sada je ona opet na Instagramu pokazala kako je dekorisala svoj dom, a pokazala je jelku koja je visoka skoro 2 metra, a sva je u bijelom, i rekla je da je to njena omiljena boja. 

 

Preporučeno