Još jedna jako interesantna priča nam dolazi sa društvenih mreža, na kojima ljudi objavljuju sve i svašta, pa tako imamo priliku i mi sami dosta toga novog da saznamo. Priča koju vam u nastavku donosimo se odnosi na jednu ženu koja je uspjela da pronađe sofu koja je za njen dom bila savršena, ali i sama se šokirala sa onim što je u njoj pronašla.

Naime, radi se o tome da je jedna korisnica društvenih mreža, preko istih pronašla odgovarajuću sofu i tome se jako obradovala, jer sa njom bi upotpunila izgled svog doma, ali kako smo već naveli ona se ipak više obradovala onome što je u toj sofi pronašla. Ona je izjavila sljedeće: “Kada sam videla da postoji odeljak na sajtu za besplatne stvari, prvo sam pomislila da je to neki trik, ali kada se telefonom čula sa vlasnicima, shvatila sam da porodica ne želi samo da pokloni sofu, već i ostali nameštaj koji se nalazio u njihovoj spavaćoj sobi”, rekla je ona.

Inače, porodica je odlučila da se riješi starog namještaja nakon što ih je zauvijek napustila njihova voljena osoba, ali ono što je zanimljivo jeste to da ni oni sami nisu znali šta se tu krije, ali ova žena je odmah primjetila da se jednom od jastuka nalazi nešto jako čudno: “Mislila sam da je podloga za toplotu, ali kada sam otkopčala jastuk, pronašla sam nekoliko koverti u kojima se nalazio novac uglavnom u novčanicama od 100 dolara”, rekla je ona, i odmah je pozvala svog sina kojem je vikala od sreće da je pronašla mnogo novca, tačnije 36 hiljada dolara. Ostatak teksta pročitajte ovde.