Kada je u pitanju Ana Brnabić, o njoj se uvijek ima nešto pisati, jer vrlo često imamo priliku da u medijima pročitamo nešto vezano za nju, a i ona sama ima veoma zanimljive izjave. Inače se mediji vole dosta baviti sa njenim privatnim životom, pa tako stalno pišu o njoj i njenoj partnerki Milici, ali i o njihovom sinu Igoru. Anu na početku narod i nije posebno volio niti podržavao, upravo zbog njeno privatnog života i se ksualnog opredjeljenja, ali i to se poslednjih dana promijenilo.

Ana je na poziciji premijerke Srbije, zajedno sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem i ministrom finansija, Sinišom Malim, uradila dosta toga za ovu državu, pa su oni zajedno napravili ovu zemlju veoma poželjnom za živjeti u njoj. Tako su plate rapidno skočile, pa samim tim i penzije, a ako na sve to dodamo još i to da se građanima Srbije vrlo često dodjeljuju jednokratne pomoći, onda nije ni čudo što su oni stekli povjerenje svog naroda i svojih građana. Njihova stranka je i dalje najjača u Srbiji, a uspjehe samo nižu jedan za drugim.

Kako to i svi inače rade u ovo vrijeme, tako i premijerka sa svojom porodicom uživa na godišnjem odmoru, i to ne bi svakako trebalo biti ništa čudno, ali ono što su svi primjetilu jeste fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama, a riječ je o jednoj fotografiji koja je nastala na jednom ljetovanju i to prije nekoliko godina. Riječ je o fotografiji koja je nastala na gliseru i koja je mnoge oduševila, jer pozitivni komentari samo su se nizali. Evo i sami pogledajte kako izgleda premijerka, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.