Mnogi ljudi u ovim našim krajevima iskreno vjeruju u neke nadnaravne stvari, u magiju i u neke rituale koji mogu da utiču na naše živote, najviše pozitivno, a nekada i negativno, te mnogi od njih i primjenjuju te rituale u svome svakodnevnom životu. Tako se i ovaj drevni ritual već vjekovima koristi kod ljudi, kako u našim krajevima, tako i u svijetu, a koristi se kao pomoćno sredstvo prilikom donošenja nekih veoma važnih odluka u životu, i rješava probleme koji nas muče. Naime, on predstavlja tehniku manifestacije i uči nas kako da pozitivnim i ispravnim mislima dobijemo sve što smo naumili.

Ono što vi treba da napravite je da pred spavanje, na papiru napišete ono što želite da privučete u svoj život, a onda taj papir stavite ispod svoga jastuka. Sve dok ne utonete u san treba da razmišljate o toj svojoj želji, te treba da zamislite kako biste se osjećali kada bi vam se ta želja ostvarila. Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. treba da umirite svoj um ako počne da luta dok maštate, a ukoliko počnete da sanjate te svoje želje, onda je to znak da privlačenje djeluje

Naravno da za sve u životu treba vremena, pa stoga treba da budete strpljivi, a ne postoje drugi alati za manifestovanje, osim vašega uma i vaše odlučnosti. Kada malo bolje razmislite, ova tehnika nije nikakav čarobni štapić. Ova tehnika nas samo tjera da se fokusiramo na ono što zaista želimo i što nam je prioritet u životu, jer kada su nam misli fokusirane na želju i cilj, mi i nesvjesno radimo sve da dođemo do ostvarenja, zato je ova tehnika tako djelotvorna.