Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, naša današnja tema je napravila opšti haos na društvenim mrežama, a riječ je o jednoj situaciji koja se desila u Srbiji. Jedna korisnica društvene mreže Tviter je odlučila da sa ostalim korisnicima podijeli svoju priču o tome kako je ona prevarena od strane prodavca drva, pa je sa svojom pričom ona i ostale htjela da upozori da obrate pažnju, da ne bi bili prevareni kao što je bila i ona.

Naime, zima nam se polako bliži, pa samim tim ljudi su već počeli da nabavljaju ogrijev, pa je tako bio slučaj i sa ovom ženom koja je naručila 5,5 metara drva, i čovjek joj je toliko i naplatio, a ustvari je dobila samo 4 metra. Tako je ona na svom tvitu napisala sljedeće: “Lik nam doterao drva u selo. Naplatio 5, 5 metara, došao čovek da iseče kaže da ovde ima jedva četiri metra. Ako neko prodaje drva evo ja sam de*il kome možete da naplatite 1.000 evra za deset metra, a doterate dva metra. Odlično plaćam, plus častim, plus sam glupa. Dodatna kombinacija”, napisala je ona, a onda su uslijedili i brojni komentari, pa ju je jedan korisnik upitao:

“A po kojoj ceni ste plaćali kubik? Nekad mi se čini da je bolje kupiti briket, složen, izmeren, na paleti, jes’ skup, ali u odnosu na ovakve lopovluke”, pitao ju je on, a ona je na to odgovorila sljedeće: “9.000 bio metar, mada mi danas čovek što je sekao rekao da je on kupio za 8.000 i da su bolja drva nego moja.” Ostatak teksta pročitajte ovde.