Danas se bavimo stvarima koje su itekako popularne na društvenim mrežama, ali na veb portalima uopšteno. primetno jje da je u poslednjih godinu dana obične ljude itekako počelo da interesuje nešto poput zagonetki, raznih mozgalica, ali i testova inteligencija, Ko zna, možda je to beg od stvarnosti, i crne hronike kao i korona virusa koji nas konstantno okružuje.

Pre par dana smo imali jedan odličan članak, koje su žene definitivno obožavale, a to je da na osnovu svoje visine skontate da li ste debele ili mršave. Mnogi su se ravnali po toj tabeli, a kod nekih je izazva očaj i jad, dok su neke bile prezadovoljne sa rezultatima. Zdravlje na usta ulazi, tako da se ne treba puno ravnati tim statističkim parametrima. Bitno je kako nosite svoje kilograme i godine.

Danas vam tako donosimo tabelu koja je izazvala pravi haaos na društevnim mrežama, neki je osporavaju dok neki tvrde da je itekako isspravna i da ima smisla. Sve što treba da uradite jeste da vidite u koloni vašu godinu rođenja, a onda broj pored nje, koji će reći kakva vam je sudbina, i koja je vaša karma za budućnost. Broj:1, to su osobe koje su itekako svojeglave i tvrdoglave, uvek rade sve po svome, i definitivno sebi ne daju pardona.

Broj:2, to su izrazito ljubazne i draželjubive osobe koje će svakako da svakome izađu u sussret. Njihov najbolji period za život kada i naprave najviše rezultata jeste 45-47 godina života. Broj 3: Osobe koje sazrevaju jako brzo, a njihove najbolje godine su od 34-38.