U nastavku današnjeg članka malo govorimo o rijaliti programima, ali ne o Parovima ili Zadrugi kao što ste navikli da čitate sa naše strane. Radi se o jednom jako edukativnom i korisnom rijaliti programu, koji se zove “Život na vagi”, koji se već jako uspješno emituje posljednje 3 sezone na našim prostorima. 

Podsjećamo, u rijaliti se prijavljuju osobe koje imaju i više nego puno kilograma, svi su skoro preko 100 kilograma, pretili su i , jednostavno ne mogu hrani da kažu NE. Međutim, kroz sam rijaliti program, rade razne vježbe, idu na dijete i poenta je da kroz sami rijaliti program skinu što više kilograma. PObjednik je pogađate onaj takmičar, koji skine najviše kilograma. 

Međutim, kao što i biva kod takvih osoba, one jednostavno ne mogu da kažu ne dobroj hrani kada izađu iz rijaliti programa, i onda ponovo vrate svoju staru kilažu, te kao i da nisu bili u samom Životu na Vagi. Međutim, uvijek imamo izuzetaka koji ispoštuju cijeli rijaliti i oni nastave po planu i programu i neke osobe izgube u prosjeku između 50 i 70 kilograma i njihov izgled onda bude i više nego neprepoznatljiv. 

Petra Čorbić je jedna od najboljih primjera svega ovoga, na samom ulazu u rijaliti imala je približno 144 kile, a za jako kratko vrijeme spala je na 102 kilograma. Sada je i hobi zamjenila, jer je video igrice zamjenila sa teretanom.

Preporučeno