Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, naša današnja tema bit će ispovijest jedne djevojke, koja je sve ostavila u velikom šoku, a radi se o tome da je ona odlučila sa svima da podijeli kako je ona postala prostitutka. Njeno ime je Mejv Mun i sve je počelo kada je ona odlučila da postane sponzoruša, tačnije kada je našla bogatog sponzora da joj pravi društvo. Zajedno sa njim ona je putovala u Ameriku i tako je to trajalo dvije godine, a nakon toga ona se odala klasičnoj prostituciji.

Sada je ona prestala da se bavi sa time, a na početku svoje ispovijesti ona je rekla: “U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci. Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti, to ti pređe u naviku”, rekla je ona, a onda je rekla i to kako je uzbuđenje vrlo brzo prestalo, dok je sve veća potražnja u se ks industriji počela negativno da utiče na nju, ali ona nije htjela da odustane.

Mejv je nastavila pa je rekla i ovo: “Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, i ljude da mi rade sve gore i gore”, priznala je da je svojim klijentima ona dozvoljavala da prema njoj budu nasilni, ali iz dana u dan situacija je bivala sve gora: “U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim”, rekla je ona, a ostatak njene ispovijesti pročitajte ovde.