Mi ćemo danas da pišemo o jednom dokumentarcu koji je nedavno izašao na Netfliksu, a koji je mnoge potresao i uzdrmao, a riječ je o filmu koji se zove “Djevojka na slici”. Oni koji su ovaj film odgledali nikako ne mogu da ga prepričaju što je veoma zanimljivo, a isto tako rekli su i to da kada su ga gledali da nisu mogli da se odvoje od ekrana. U najavi Netfliksa radnja ovog filma je opisana tako što je jedna žena pronađena kako umire pored puta, a iza nje stoje dječak i jedan muškarac koji tvrdi da joj je bio muž, a dječak njen sin.

Samo neki od komentara ljudi koji su pogledali film pokazuju da je riječ o ostvarenju koje je upečatljivo. Jedan korisnik je napisao da je pogledao puno dokumentarnih filmova i onih koji su vezani za zločine ali da ga je ovaj užasnuo i šokirao. Još jedan od njih naveo je kako je ovaj film takav da čovjeka jednostavno razara iznutra, dok su ostali mišljenja da je film toliko strašan da o njemu ne može ni da se priča.

Dakle, ovaj film počinje sa nesrećom koja se dešava na putu gdje jedna mlada žena gubi svoj život, ali tek tada počinje sva misterija. Film je fokusiran na događaj iz 1990. godine u Oklahomi kada je nakon pogibije žene koju je policija identifikovala kao Tonju Hjuz staru 20 godina. Nakon toga oni su pronašli njenu majku i saopštili joj tragičnu vijest, a ona im je rekla kako je njena kćerka umrla u svom djetinjstvu i da ne zna ko je osoba o kojoj govore. Ostatak teksta pročitajte ovde.