Završena je napokon Zadruga 4, a imamo i novog pobednika za kojeg niko nije očekivao da će ona da pobedi, aa svaakaako da znate da je to majka od Kije kockar. Sada je i ona nakon ćerke inkasirali brutalnih 120.000 evra nagrade. 80 hiljada je uzela za dnevnice za 10 meseci što je provela u Šimanovcima, a 50 hiljada je dobila zza nagradu za prvo mesto. 

Sve je izznenadila kada je rekla da neće ulagati pare u otvaranje restorana, nego da će se vratiti na svoje staaro mesto konobarice u jednom restoranu, a da će sve pare da pokloni svojoj ćerci Kiji, koja joj je od svoje pevačke karijer ekupila i stan. U Zadrugi smo imali puno parova koji su se rodili tamo a svakao da se najviše pisalo o Kristijanu i Kristini, međutim, ništa manje nije bio onaj gde je Filip Car potpao pod uticaj Mine Kostić. 

Ta žena jednostavvno ne može a da ne bude sa nekim u rijaliti programu, a sada je oko malog prsta vrtila i Filipa, koji nakon rijalitijaa evo i peti dan još uvek nije otišao kući. Zaljubio se preko ušiju, a sada su bili gosti i kod Dušice, kada su im gledaoci postavljali razna pitanja. 

Njih dvoje su se svađali u studiju, a Mina vrbaški je prekinula njihovu vezu kroz suze, a Filip je počupao bubiccu i kaablove, te je izašaao iz studija, nije mogao da sedi pored nje. Evo, kako je sve izzgledalo…

Preporučeno