Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu je svakako Dragana Mirković , a njena uspješna karijera traje već više od tri decenije . Dragana još uvijek aktivno nastupa, a svaki njen koncert je popunjen do posljednjeg mjesta , i uvijek se traži karta više.

 

 

Dragana je za razliku od velikog broja svojih kolegica sa estradne scene sav svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom talentu i radu . Njeno ime nikada se nije spominjalo u skandalima , a njen privatni život je harmoničan , miran , i liči na pravubajku , naročito ako uzmemo u obzir da Dragana živi u pravom dvorcu u blizini Beča.

 

 

Dragana je u braku sa Tonijem Bijelićem već skoro trideset godina , i ono što se iz njihovog odnosa može zaključiti jeste to da se njih dvoje i danas vole kao i prvoga dana . Kao kruna njihove ljubavi došlo je rođenje sina , a potom i kćerke, koji su danas obrazovani , kulturni i uspješni mladi ljudi. Poznato je da je Toni uspješan biznismen , koji je poslovno carstvo naslijedio od svog oca , te je nastavio da ga širi. Jedan od osnovnih poslova njegove kompanije je vezan za industriju automobila ,a Toni je i vlasnik firme Majbah koja je poznata po tome da proizvodi auta od kojih je najeftiniji 70 hiljada eura.

Toni je također vlasnik i jedne građevinske firma koja donosi velike prihode u njegov budžet . Toni i Dragana su kupili dvorac Enbenfurt koji je napravljen u 12 vijeku , a uložili su veliku sumu novca u njegovo renoviranje . Pored svih ovih poslova oni su bii prvi koji su pokrenuli muzičku televiziju na našim prostoria , DM SAT.

 

 

Preporučeno