Dovoljno je da u današnje vreme samo otvorite neku društvenu mrežu, i odmah možete da naiđete na neke jako tužne vesti, ali i istinite ljudskke ispovesti. I ne čudi zašto imamo tliko serija na TV ekranima, jer materijala definitivno nikada ne manjka. Ono što se nekim ljudima desi u stvarnom životu i kada se to prenese na TV platno, jednostavno ne možete da verujete da se to uistinu i desilo. 

Međutim, ono što je također jako primetno u poslednje vreme jesu nevere i prevare u bračnim i vanbračnim zajednicama. Svakodnevno možemo da pročitamo na veb portalima kako je neka žena ili čovek uhvatio ovog drugog u bračnoj neveri. Mi vam tako danas donosimo jednu strašnu priču, koja se završila sa najgorim mogućim ishodom, a sve se desilo u Valjevu u Srbiji. 

Ratko Stojčić, koji živi u okolini Valjeva, ima 30 godina, i već je 3 godine u sretnoj vanbračnoj zajednici sa S.M koja ima 35 godina. Pre samo par dana stanovnici ovog kraja, ali i cele Srb ije je potresla vest, da je on jedan dan došao ranije sa posla, i zatekao S.M sa drugim muškarcem u krevetu. 

Nije puno dizao galame, mada se ona itekako preplašila. Izvadio je sekiru iz podruma, naterao mušpkarca da se obuče, te ga odveo u šupu nekih 50 metara dalje. Tamo ga je zavezao za stolicu i isekao do smrti, nakon toga je sam pozvao policiju, seo ispred šupe i sačekao da dođe policija te se mnirno predao. Za ovaj strašan zločin, dobio je 25 godina kazne zatvora. Vaša mišljenja?

Preporučeno