Elitna prostitucija je svakako jako isplativa grana, u koju se mnogi upuštaju u poslednje vreme. Najčešće su “provaljivani” u Srbiji gde je u poslednjih par godina najmanje 3 puta u velikim policijskim akcijama otkriveno jako puno ljudi koji su se bavili ovim kriminalnim radnjama. Što je najinteresantnije jako je puno poznatih ossoba upleteno u cele ove priče.

Verujemo da se svi sećate početka prošlle godine kada je popularna starleta Tijaana Ajfon uhvaćena na graničnom prelazu nadomak Bosne i Hercegovine, akada su stigli u specijalni objekat u Bijeljini, tamo nema šta nisu uspeli da nađu. Tada je privedeno preko 30 muškaraca, 9 osoba ženskog spola koje su bile meta prostitucije, kao i jako veliki broj naoružanja te jako puno opijata.

Koliko je sistem loš, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Srbiji pokazuje nam podatak da je Tijana Ajfon puštena već nakon par dana da se brani sa slobode, i više nikada niej videla zatvora. Sada jedna vest iz Španije, gde je njihova policija uhapsila 14 pripadnika kriminalne grupacije, kao i 25 prostitutki, među kojima je bilo i nekoliko srpskinja. Kako prenosi Španska Vagardija, u stanu je sve izgledalo da su devojke držane kao robinje, te je sve izgledalo kao u filmovima od pre 40 i više godina.

Svi stanovi u Barseloni su bili pokriveni kamerama, tako da su makroi imali uvid u celu situaciju, a nagađa se da devojke nisu dobijale ni centa za svoj rad. Ono što je zanimljivo je to, da su u jednom stanu pronašli čak i bankomat za mušterijene usluge. Pogledajte i sami ovde

Preporučeno