Doris Dragović je jedna od vlasnica najlepših glasova na našim prostorima već četiri decenije, koliko je na javnoj sceni, trudi se da privatnost sačuva samo za sebe. Ali, sada je odlučila da napravi izuzetak pa je objavila staru sliku sa sinom Bornom i suprugom Marijem Budimirom.

Borna se kao dvogodišnji dečak pojavio u spotu njegove majke za pesmu Dajem ti srce. Ona danas ima 32 godine i završio je Filozofski fakultet u splitu i ne bavi se javnim poslom te se jako retko pojavljuje na malim ekranima. Ali, pre nekoliko godina se na jutjubu pojavila u snimku u kojem upravo Borna priča o filozofiju na filmskom platnu. Tada smo imali priliku da vidimo da je pevačicin sin izrastao u vrlo zgodnog i šarmantogno muškarca koji je posvećen poslu i radu na sebi dok ga svetla reflektora ne zanimaju.

Doris Dragojević je prelepa i 1986 godine kada je započela samostalni profesionalni put predstavljala je pesmom Zeljo moja Jugoslaviju na Evroviziji u Norveškoj i zauzela 11. mesto. Ova numera postala je evergrin koji sulušaju sve generacije, a potom je samo nastavila da ređa hit za hitom. Ali, malo ko zna da se Doris zapravo zove Dorotea a da se Dragojević ne prezive više od tri decenije, koliko je u braku sa sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom. Iako su pevačicu spajali sa brojnim muškarcima, ovaj skladni bračni par neguje ljubav godinama, koju je samo upotpunio njihov sin Bornu.

Svog supruga je upoznala 1989 godine dok je bila pevačica u usponu a on je bio mlad i perspektivan vaterpolista. Zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se odmah sledeće godine u Splitu, a na svadbi su imali više od 130 zvanica. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučeno