Vjenčanje je svima veliki događaj u životu, i naravno da mladenci žele da im taj dan bude savršen i da prođe bez bilo kakvih problema, pa se tako trude da sve unaprijed srede kako bi taj dan mogli da uživaju. Razne priče do sada smo imali priliku da pročitamo, a koje nam dolaze s svadbi, koje nam budu veoma zanimljive, a nisu rijetke situacije kada čujemo i neku neobičnu priču.

Upravo to je slučaj sa našom današnjom temom, a i sami ste po nasloviu mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, na sajtu Redit osvanula je jedna objava koju je postavila jedna mlada, koja je sastavila spisak gostiju, a vjerovali ili ne ona je odlučila da izostavi svoju rođenu majku, i naravno da je došlo do velike svađe zbog togam, ali mlada je odlučila da objasni zbog čega je ona donijela takvu odluku, a radi se i tome da su njena majka i njena partnerka oduvijek bile velike pijanice, i ranije na porodičnim okupljanjima one su u alkoholisanom stanju pravile velike probleme.

“Ukratko, naša majka ne podnosi dobro alkohol i zna da bude baš nezgodna kad se napije (pogotovo prema meni. U početku ih nisam pozvala na naše venčanje, jer nismo razgovarale zbog toga što je moja majka pila i zbog nekih loših komentara koje mi je udeljivala”, ali se mlada na kraju predomislila pa je odlučila da ipak pozove svoju majku, ali joj je naravno dala uslov za to: “Ne želim da zažalim što je nisam pozvala, pa sam popustila i pozvala ih obe, ali uz vrlo specifično pravilo. Pravilo, u mojim očima, bilo je jednostavno i ublažilo bi svaki stres ili brige oko toga da se napiju i rade ili govore nešto što nije u redu na naš veliki dan”. Ostatak teksta pročitajte ovde.