Kako ste i sami mogli da zaključite, danas ćemo da se bavimo sa temom koja je poslednjih nekoliko dana glavna tema, a riječ je o teorijama i raznim nagađanjima, koja se odnose na smak svijeta, i koji bi prema riječima jednog blogera trebao da se desi 24.septembra, tačnije sutra, a ono što se svi pitaju, jeste šta se zapravo krije iza svega ovoga.

Naime, cijela ova priča počela je kada je počeo da se širi video snimak na kojem se nalazi govor jednog od opozicionih poslanika Bundestaga Fridriha Merca na kojem se mogu čuti njegove tvrdnje o tome kako će 24.septembra 2022.godine, biti datum koji će da bude zabilježen u historiji, tačnije da je to dan kojeg ćemo svi mi da se sjećamo. Tako se u nekoliko navrata može vidjeti da se aludira i na smak svijeta, tačnije u pitanju su epizode, a korisnici društvenih mreža tumače redoslijed epizoda, pa su na kraju došli do zaključka da će ključni dan da bude upravo 24.septembar.

Mnogo je navoda koji se odnose na taj dan, pa tako je mnogo onih koji vjeruju da će doći do solarne oluje, ali ove navode su demantovali stručnjaci koji su rekli kako su te situacije potpuno normalne, ali i bezopasne po planetu Zemlju, ali uprkos tome i dalje ima onih koji su ubjeđeni kako dolazi smak svijeta, a ovome dosta su doprinijele činjenice kao što su nedavna smrt kraljice Elizabete II, mobilizacija ruske vojske, tačnije produbljivanje sukoba između Ukrajine i Rusije što bi moglo dovesti do trećeg svjetskog rata. Šta će se desiti, i da li će se desiti nešto ostaje nam da vidimo. Vaša mišljenja?