Jednu nevjerovatnu priču vam donosimo u nastavku, a koja se odnosi na jednu svjetski poznatu glumicu koja je imala tužnu sudbinu, i čija priča je jednostavno sve ostavila bez teksta. Ona je jedna od najljepših ali i najpopularnijih holivudskih glumica, i bez obzira što danas uživa kako u slavi tako isto i u bogatstvu koje je stekla, njena priča je jako tužna, i ona nikada nije krila da nju život nije mazio.

Tako je ona otkrila da je jedno vrijeme u svom životu bila i beskućnik, a riječ je o vjerovali ili ne Hali Beri. Naime, slavna glumica je kada je napunila 18 godina odlučila da se preseli u Njujork, a nakon što je stigla u jedan od najljepših gradova, ona je ubrzo ostala bez novca. U glavi je imala jedan cilj, a to je da pokuša da ostvari svoj san, ali u tome joj je trebala pomoć, pa je ona odlučila da pozove svoju majku i da je zamoli za pomoć. Ali tada je ni ne sluteći počela njena najveća noćna mora, kada je nju njena majka odbila.

Hali je zbog toga jedno vrijeme bila prisiljena da živi u skloništu kao beskućnik, ali kako je više puta rekla ona nikada svojoj majci nije zamjerila što joj tada nije pomogla, nego naprotiv ona joj se na tome zahvalila. Glumica je tada počela da radi kao konobarica, ali ubrzo joj se sreća osmjehnula, pa je ona ušla u filmsku industriju, i njoj se tada život potpuno promijenio, a ona je jednom prilikom rekla: “Kada nije htela da mi pošalje novac, nismo pričale godinu dana. Ipak, sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene”. Vaša mišljenja?