Poznato je svima da se ljudi mijenjaju , od rođenja , pa do adolesencije , a kasnije kako stare , opet im se prilično gube one jake crte lica. Kada smo bebe , svi smo jednaki , samo naši roditelji mogu prepoznati svoju bebu. Mnoge poznate ličnosti su neprepoznatljive danas radi estetskih zahvata, jer je za njih danas odlazak estetičarima postao rutina.

 

 

 

 

 

Možda su neko od vas i prepoznali da se na našoj naslovnoj fotografiji nalazi najuspješniji čobjek u muzičkoj industriji Srbije. Naime, riječ je o Saši Popoviću. Moramo priznati da o danas uopšte ne liči na dečka sa brčićima kakav je bio na svojoj maturi. Već tada je Saša svirao u jednom orkestru harmoniku i živio je u Novom Sadu. On tada nije ni slutio da će mu harmoia donijeti toliku popularnost i toliko bogatstvo. Tada mu je bila samo hobi, a poslije je postao osnovni izvor prihoda. Sudbonosni momenat u Sašinoj karijeri desio se 1981. godine, kada se njegovom bendu Slatki Greh pridružila Fahreta Jahić, poznata kao Lepa Brena.

 

 

Njihove pjesme Čačak i Mile voli disk su postle veoma popularne, i veliki hitovi koji se i danas slušaju. Sašin bend nastupa zajedno sa Lepom Brenom sve do 1991. godine, kada je pjevačica odlučila da pusti Benfa i započne solo karijeru. Krajem devedesetih Saša i Brena su donijeli odluku da osnuju Grand produkciju koja je ubzo počela da emituje Grand Show, koji je već dvije decenije najgledanije muzičko takmičenje u regiji. Saša eu sretnom braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović , is njom ima kćerku Aleksandru , a sa njima je odrastao i Suzanin sin iz prvog braka.

 

 

Preporučeno