Svi uvek kažu da je najlepše kod kuće, a ako imate bar malo nadprosječnu kuću, kao što je ima Jelena Karleuša, ili bar pola od nje, onda vam je uživanje i više nego zagarantovano. Ovo zdanje je Jelenin suprug, Duško Tošić kupio još 2018. godine, a on ju je za jako veliku sumu kupio od legende srpskog fudbala, Dragaana Stojkovića Piksija. I dok drugi ljubomorno čuvaju slike toga gde žive, Karleuša svakodnevno svoje fanove obraduje sa nekom novom fotkom svoje vile.

Osim što je vila okružena visokim zidinama i zelenilom, ono što je dodatno ističe jesu unutrašnji i spoljašnji baznn, 4 kupatila, veliki broj soba, ćerke Atina i Nika imaju svaka svoju sobu, ali i lift u kojem se Jelena jako često slika. Pošto Karleuša ima jako puno garderobe, ona ima čak nekoliko garderobera unutar same vile. Ona je jednom prilikom rekla kako je njena cela kuća ormar za odeću, što je u jednu ruku i istina.

Ali, jedan detalj koji je uvek privlačio veliku pažnju, jeste i veliki beli klavir, koji se nalazi na njenoj terasi, ali pored toga, kuća ima jako veliki broj boja. Kako se može da vidi na njenim slikmaa, neki zidovi su joj čak zeleni, a enterijer je urađen u jako puno skupih detalja.

Preporučeno