Kako ste i sami mogli da zaključite, danas se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a riječ je o rijalitiju Zadriga, najgledanijem rijalitiju kod nas. Šesta sezona je počela nedavno, i tako su novi učesnici neka jako dobro poznata imena, ali i oni koji javnosti nisu dobro poznati,a vjerujemo da će itakako da privuku pažnju na sebe. Već na samom početku imali smo priliku da vidimo da nas očekuje uzbudljivih i nepredvidivih deset mjeseci. Sigurnio smo u to da ste ispratili da je jedan od učesnika i Kristijan Golubović za kojeg se šuška da je za jako veliki novac ušao u rijaliti.

Malo prije početka rijalitija, njegova izabranica Kristina je slavila rođendan i on ju je tom prlikom i zaprosio, a inače je poznato i to da je ona u drugom stanju i da će uskoro da se porodi. Kristijan je svima dobro poznat po tome što nema dlake na jeziku, i sada društvene mreže gore zbog komentara, tačnije pitanja koje mu je postavila Sanja, nakon što je on skoro sve djevojke nazvao kokoškama, a njeno pitanje je glasilo:

“Postavila sam pitanje Kristijanu Goluboviću. S obzirom na to da je sinoć, tokom nominacija, rekao da su devojke koje ovde provedu devet meseci kokoške, i da je neka devojaka, odnosno njegova buduća žena, ili šta već, pokazala prošle godine ulaskom mesec dana pred kraj rijalitija šta je prava žena tako što je rasturila njegov brak i postala kasnije njegova žena, a pritom mu tada bila je ljubavnica, da li misli da svaka mlada devojka treba da uđe ovde i da rasturi nečiji brak da bi se pokazala, da je to ful i ono čemu mi treba da težimo? Hvala”, rekla mu je Sanja.