U Palati pravde nastavljeno je suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja preko suda pokušava da dokaže da je poznati pjevač otac njenoga sina Devina. Miroslav je na sud stigao u pratnji svoga advokata, dok Mirjana, koja je željela da bude na suđenju to ipak nije napravila, jer nije stigla u Srbiju na vrijeme zbog nevremena u Americi.

I jedan od dva svjedoka, koji nije poznat je došao u Palatu pravde, te je dao izjavu u korist Mirjane i Devina, a tako su nezvanično prenijeli neki mediji u Srbiji. Podsjećanja radi, na prošlom zakazanom ročištu su se pojavili i Mirjana Antonović, kao i Miroslav Ilić, a tada je iskaz dala Lepa Brena, kao dugogodišnja prijateljica i pjevača i njegove bivše ljubavnice, a još ranije je Mirjana u razgovoru sa novinarima navela i ove stvari:

” Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo prije 14 godina. Tačno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korijene. Sve ovo je zahvatilo veću svrhu. Izbliza narod ima priliku da posmatra kolika je potreba za izmjenu ovog zastarjelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu djecu. Zakon za obavezni DNK je aktuelan u svim modernim zemljama, a još uvek nije u Srbiji”