Svaka žena jednostavno želi da izgleda besprijekorno, pa se tako trudi u svakom mogućem smislu da na sebi popravi sve ono sa čime nije zadovoljna, a danas veliku ulogu u tome imaju razni estetski zahvati kojima se podvrgava sve više djevojaka i žena, posebno slavne ličnosti, koje zbog posla i profesije sa kojom se bave uvijek i u svakom trenutku moraju da izgledaju savršeno. Kako kosa, šminka, stajling, linija i još mnogo toga. Posebno slavne ličnosti u većini slučajeva moraju da koriste jaku i tešku šminku, koju ako ne skinu pravilno može da im napravi veliki problem na licu.

Nije tajna da naše poznate dame znaju satima biti ispred malih TV ekrana, snimajući emisije, ili dok su na nastupu, pa tom prilikom moraju da nose malo jaču i težu šmniku. Pored toga one moraju da vode računa o tome da njihovo lice bude lijepo i čisto, ali to i nije toliko teško s obzirom na to da na tržištu danas ima raznih načina, tretmana i preparata koji im u tome mogu itekako pomoći. Jedna od onih koja se godinama nalazi na javnoj sceni, a za koju slobodno možemo da kažemo da ima prelijepo, čisto i njegovano lice jeste pjevačica Ilda Šaulić.

Pjevačica je otkrila da se ona pridržava određenih koraka, kada je njega u pitanju, i zahvaljujući njima ima savršen ten, pa je tako ona rekla sljedeće: “Šminku skidam micelarnom vodom, nebitno kog brenda, a pre dve godine otkrila sam rukavicu za skidanje šminke. Posebno mi je praktična kad idem na put”, rekla je ona, a onda je dodala i to da se ona trudi da se svakog dana budi u približno isto vrijeme, i da joj je omiljena jutarnja rutina, spremanje njene kćerke za vrtić. Ostatak teksta pročitajte ovde.