I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite riječ je o prevari. Naime, na društvenim mrežama mnogo je ispovijesti koje dolaze sa svih strana, a koje se odnose na to da je neko odlučio sa svima da podijeli nešto što mu se desilo loše u životu, pa je tako jedna od tema i prevara.

U vremenu u kojem živimo i prevara je postala sasvim normalna stvar, za koju možemo da čujemo u svom okruženju, ili pak putem društvenih mreža kao što je slučaj sa našom današnjom temom. Dakle, mi vam u nastavku donosimo jednu nevjerovatnu priču, a radi se o tome da je jedna djevojka saznala da nju njen dečko vara, a onda je smislila i plan kako da mu se osveti za to, a vjerujemo da ovako nešto nikome do sada nije palo na pamet.

Na društvenoj mreži TikTok, vlasnica brenda koja se bavi proizvodnjom nakita, a koja se zove Liv Portilio, stalno objavljuje video snimke u kojima ona pokazuje kako to izgleda proces ručnog dizajniranja i izrade nakita, a onda je njena poslednja objava bila drugačija u odnosu na ostale, koja je uspjela mnoge da šokira, ali isto tako i da nasmije. Naime, radi se o tome da je jedna djevojka od nje tražila da joj izradi ogrlicu sa tri ženska imena, a onda joj je objasnila i zbog čega…Ostatak teksta pročitajte ovde.

@livportio

Reply to @user6170130068874 would u do this?😭 #jewelry #smallbusiness #couples #relationship #cheating #storytime #loveyou

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Preporučeno