Zvezde Granda su krenule taman na vreme, kada je jesen tu, i hladne kišne večeri svakako brže da prođu uz emisiju Zvezde Granda. Godnama su one na malim ekranima, a iz sezone u sezonu, imaju sve veći i veći broj gledalaca. Pobednici iz ovoh emisija su napravile jako dobre karijere, dok imamo i one, koje su pobedili, ali su jednostavno zbrissani sa scene, i danas ih jednostavno nigde nema. Tako je pre četiri godine, Zvezde Granda” su dobile dva pobednika, i to po prvi puta od kako se održavalo ovo takmičenje.

Prema glasovima publike pobedu je odnio Anid Ćušić, dok je stručni žiri kao pobednika odredio Teodoru Toković. Njih dvoje su pobednički pehar jednostavno morali da podele, jer produkcija uopšte nije napravila 2.

Teodora je prošle godine izbacila svoj prvi singl, uz podršku Saše Popovića i “Grand” produkcije, a pokazala je i svoj novi izgled. U junu prošle godine objavljeno je da se razvela nakon 11 godina braka, i baš iz tog razloga je malo zapustila i svoju muzičku karijeru.

“Ne znam da li je bitno ali nemam šta da krijem, tako je kako je. Ja sam se rastala od muža pre godinu dana, jer kada ljubavi nestane, najbolje da se dvoje raziđu, nego da se pate. To je prosto deo života, nikada ne znate šta vam sutra nosi. Trudila sam se da ljudi ne vide šta mi se dešava. To je veliki stres ali sad sam dobro, i polako sam krenula napred. Njih dvoje imaju i ćerku od 10 godina, evo kako ona danas izgleda.

Preporučeno