I danas se malo podsjećamo na Zvezde Granda koje su svakako najgledaniji program a koji je povezan sa muzikom na ovim prostorima. Nijedan drugi rijaliti nije uspio da subotom uvečer pomjeri granice i da nadgleda Zvezde Granda, koji su jedan odličan paket. Sjajna scena, odličan razglas, solidni učesnici i fenomenalan žiri koji drži gledanost sa svojim neprestanim svađama. 

Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Snežana Đurišić su jezgro ovoh programa, i bez njega emisija ne bila to što jeste. Zvezde Granda su u posljednjih 20 godina iznjedrile veliki broj poznatih pjevača i pjevačica. Dovoljno je samo reći Darko Lazić, koji je svakako od njih svih najviše postigao u svojoj karijeri. Napravio bi i više, ali zbog svoje lude glave, ipak malo kaska za ostatkom scene. 

Bili su tu Rada Manojlović, Omar Jašarspahić Gile, Tanja Savić, Milan Stanković kao i mnogi drugi koji danas imaju sjajne karijere iza sebe, i jako puno prodatih albuma. Međutim, uvijek imamo i one pjevače koje se pojave u emisiji, garantuje im se super karijera, ali iz ovih ili onih razloga jednostavno ne uspiju na muzičkoj sceni. 

Jedna od njih je i glavna uloga našeg današnjeg članka, a dovoljno je da vam kažemo da je stjuardesa u privatnom životu. Odmah ćete shavtiti da je riječ o Tamari Dragić, koja se razvela od muža i koja danas izgleda ovako:

Preporučeno