Zorica Marković je naša poznata pjevačica, koja pored muzičke karijere ima i rijaliti karijeru, jer do sada smo imali priliku da je gledamo u nekoliko rijalitija, među kojima je svakako i Zadruga. Zorica je učesnica aktuelne šeste sezone koja je počela prije nekoliko dana, a koju je javnost zavoljela jer je ona iskrena, i uvijek ima neko svoje mišljenje vezano za neku aktuelnu temu.

Nju također mnogi cijene jer ona nema dlake na jeziku i uvijek kaže svoje mišljenje, ali inače u javnosti mišljenja o njoj su podijeljena. Bilo kako bilo, mi ćemo danas da pišemo o Zorici koja se u jednoj emisiji prisjetila pokojne pjevačice Ksenije Pajčin, a Zorica je zadrugarima rekla kako ona ima svoju kafanu u koju dolaze brojne poznate ličnosti, ali i njeni prijatelji, među kojima je bila i pokojna pjevačica, pa je tako ona rekla sljedeće:

“Od ’72 godine sam u Beogradu, zahvaljujući mom poslu. Imala sam tu sreću, da sretnem te ljude, imala sam tu čast i da upoznam Ljubu Zemunca. Ti ljudi su bili velika gospoda, cenili su pravu narodnu muziku, znali su da se ponašaju. U to vreme, poznavati takve ljude nije bila mala stvar. Drago mi je što sam ovde sa ovim velikim čovekom, Kristijanom, pa kako god to neko želi da shvati, ne zanima me. Mislim da je i Zvezdan na pravom mestu i u pravo vreme… U vreme kada se to dešavalo, površno sam to ispratila kroz pisane medije..”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.