Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, koja je eksplodirala poslednjih dana, pa tako imamo mnogo ekskluzivnih priča i tema, a sve to javnosti je mnogo zanimljivo, posebno ako se radi o nekoj mnogo poznatnoj ličnsoti. Vjerujemo da ste upoznati sa time da je naš poznati pjevač narodne muzike, Đani Trajković prije nekoliko dana oženio svog sina Miloša, koji su napravi nezaboravno svadbeno veselje.

Tu se našlo mnogo poznatih ličnosti, mnogo Đanijevih kolega i koleginica sa estrade, a jedna od njih bila je i pjevačica Seka Aleksić. Ono što je zanimljivo jeste da se upravo o Seki već danima unazad priča i to sve zbog njenog veselog ponašanja na svadbi i zbog toga jer je ona popila koju čašicu više, a mnogi su se iznenadili kada su je vidjeli i tom izdanju, jer malo ko je znao kakva je Seka kada se opsuti.

I sama pjevačica se oglasila i rekla je da je popila koju čašicu više, a onda je rekla kroz šalu i to da joj to nije trebalo jer ona ne zna da se normalno ponaša kada pretjera sa alkoholom, pa je tako ona napisala: “Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Je*o mi pas mater”, napisala je Seka. Ostatak teksta pročitajte ovde.