U svetu šou biznisa uvek imamo neke teme koje se nikada ne saznaju, a kada procuri u medije, onda protagonisti istih jednostavno ne mogu da žive od silne sramote. Tome u prilog ide i izjava jelene Karleuše, koja je pre par dana izjavila da je bila jako blizu toga da se ubije kada su isplivale slike i video snimci njene afere koju je imala pre 2 godine sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Zna se jako dobro da velike Balkanske zvezde žive faktrički u dvorcima, a da njih 95% faktički živi u velikim gradovima po Srbiji, a jedna od retkih koja je pobegla od bbeograda i gradske vreve jeste i Seka Aleksić, koja se sa supriugom Veljkom i svoje dvoje dece skrasila u Staroj Pazovi. Da stvar bude još zanimljivija, oni nisu u Pazovi, nego 20 minuta daleko faktički na selu. 

Tamo su faktički izgradili svoj mali kutak, koji izgleda kao vila iz nekikih holivudskih filmova. Jedna ekipa beogradskog poznatog portala se uputila na lice mesta da snimi kako to sve izgleda, ali oni nisu bili kući, tako da su popričali sa njihovim prvim komšijama, koje su bile pune hvale za Seku i Veljka. Rekli su da su jako susretljivi i da im se uvek jave. 

Ono što je karakteristično je to, da imaju veliko dvorište, gde faktički ima velika igraonica, u kojoj se igraju sva deca iz kompiluka. Tu se prave veliki rođendanski partiji, a Veljko je brižan otac, koji se uvek pobrine za grickalice i sokove. Pogledajte i sami kako to sve izgleda u stvarnosti.

Preporučeno