Verujemo kako ste do sada jako puno puta mogli da vidite neke neobične stvari, koje nam dolaze ssa svih strana sveta. Jednostavno nismo na primer ni svesni kakavih sve životinjskih vrsta imamo na dubinama od primera radi dubina Tihog okeana. Znamo vrlo dobro da je on u najdubljem delu dubok skoro 11.000 metara.

Na njegovom dnu je toliki pritisak da tamo niko ne može izdržati, aopet se veruje da imamo jako otpornih živih bića koji ovo sve mogu izdržati, tako da nikada ne znamo šta nam donose morske dubine, a ajkule kojih se svi plaše jednostavno su “mala maca”, šta se tamo sve može susresti.

Mi danas govorimo o jednoj priči koja nam dolazi iz Australije, a tamo je jedna gospođa šetajući plažom videla neštto što joj je zaledilo krv u žilama. Ona je naime videla polumrtvvu životinju, koju do tada nikada nije videla, a odmah je pozvala i prvog komšiju da se uveri šta bi to moglo da bude.

Kako Hana ističe, noć pre je bila velika oluja tako da veruju da je sve to more izbacilo napolje, a mediji su odmah pristigli da sve to objave na svojim portalima i TV mrežama. Mnogi su ga od milja prozvali i “morski vrag”, dok drugi misle da je u pitanju specifična vrsta raže. Pogledajte i vi video, i javite nam šta mislite da je u pitanju?

Preporučeno