Vijest koja je poput bombe odjeknula danas u domaćim medijima, i koja je šokirala sve jeste vijest o iznenadnoj smrti poznatog srpskog astrologa Dušana Veličkovića, koji je preminuo dok je bio u spa centru u Beogradu. Iako je njega drugi korisnik spa centra pronašao i odmah zvao zaposlene, koji su pozvali hitnu pomoć za Dušana je bilo kasno, tako da su ljekari mogli samo da konstatuju smrt. Inače on je pronađen kako leži u bazenu bez svijesti.

Ova vijest prosto je šokirala sve, a oglasila se i njegova porodica koja je potvrdila vijest o njegovoj smrti, pa su na njegovoj Instagram stranici napisali sljedeće: “Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obaveštavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvezde. O mestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti”. Sahrana je bila jučer, a održana je na groblju u Magliću, na kojoj su prisustvovali samo bliža porodica i prijatelji. Niko od njih nije mogao da sakrije tugu zbog ovog velikog gubitka.

Na čelu povorke bio je njegov sin koji je nosio krst, a koji nije mogao da sakrije tugu i bol, te to koliko je skrhan zbog gubitka oca. Dušanov sin, inače je poznati MMA borac. Evo i sami pogledajte fotografije, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno