Vidimo da u poslednjih mesec dana je polako sve krenulo da se vraća u normalu, a estradni umetnici su napokon poleli da dolaze na svoje. Đani je pre par dana imao veliku svadbu a slike novčanica od 500 evra na njegovomčelu svakako da su mu krenuli da popravljaju raspoloženje. Ana Bekuta je također bila gost na svadbi Biljane Šečivanović.

Ceca Ražnatović i Marija Šerifović su također protekli vikend imali strašno dobar koncert u Prokuplju gde ju je pratilo skoro 20.000 gledalaca, iako je više od pola koncerta pratila kiša. Kako je izjavila za srpske medije, kalendar joj je prepun, tako da će ovo leto sasvim sigurno biti puno do kraja.

Mi danas govorimo o Lepoj Breni koja je nedavno prodala svoj udeo u Grandu zajedno sa Sašom Popović za 30 miliona evra, a njoj je pripalo 15 miliona, tako da se počastila sa jahtom za koju je iskeširala skoro 6 miliona evra. Tako je napokon prestala da iznajmljuje jahte kada ide na letovanje, jer je to i više nego preskupa opcija, tako da će ovu jahtu otplatiti jako brzo. 

Sada je i ona napokon imala veliko gostovanje i to u Trebinju, kada se po starom običaju na stadio n spustila sa helikopterom, a celi stadion je bio kao užareno grotlo. Međutim, kada je počinjala koncert, rekla je “Dobro večer, Herceg Bosno”. Vrlo dobro se zna da je Trebinje u Republici Srpskoj, a ne u Herceg Bosni koji se nalazi u i okolo Mostara, i u kojem je uglavnom hrvatski živalj. Šta vi mislite o svemu ovome? 

Preporučeno