Darko Lazić je neko ko je uvek spremaan na raazno razne vragolije,, i da jednostavno oduva celu scenu sa nekim svojim novim skandalima. Naravno da te neke njegove ludarije su ga mogle koštati života, kao što je bio slučaj pre 3 godine kada je zamalo poginuo u saobraćajnoj nesreći. Podsećamo, par meseci je proveo na aparatima, i uopšte se nije znalo da li će se probuditi.

Na kraju je ipak imao sreće, te se izvukao, ali je skoro godinu dana proveo u bolnicu, i zbog svoje nediscipline zamalo izgubio i nogu, te se danas jako teško kreće, čak ponekad i uz pomoć štake. Ni oporavak nije protekao najbolje, jer je opet divljao sa autima i motorima, aonda se naglo toliko udebljao da više nije mogao da stoji na nogama.

Kada je video da je vrag odneo šalu, on je uradio operaciju želudca, te je smršao preko 70 kilograma, a danass je po izgledu bliže anoreksiji nego normalnom izgledu. Nakon toga je otišao i korak dalje, ostavio je verenicu Marinu i svoga sina, a on je ptišao za nemačku, jer je kao tamo imao već razrađenu poslovnu šemu. Marina nije htela da rizikuje i ostala je kod svoje majke, tako da su se njih dvoje faktički i razišli.

Nije prošlo puno vremena, a on se pojavio sa Gospođom Bobak, svojom kolegicom, za koju je prvo govorio da su prijatelji, ali se jak obrzo shvatilo da su u stvari u emotivnoj vezi. Sada su objavili i jedan jak ozanimljivi stori, Darkova šaka kao da nešto traži, a barbara seda na nju. Pogledajte i sami..

Preporučeno