Na snimanju emisije “Zvezde Granda” desila se neočekivana situacija kada je član žirija Đorđe David, u nastojanju da se našali zatražio od partnera pjevačice Snežane Đurišić, Vanje Miloševića, ni manje, ni više nego da ga poljubi u usta. Snežanu je na snimanje bio doveo njen dečko Vanja, koji je inače po zanimanju ginekolog, a u jednome trenutku je Vanji prišao pjevač Đorđe David te mu je rekao: ” Ajde jedan poljubac sa jezikom u usta”. Snežana je ostala šokirana sa ovakvim Davidovim ponašanjem, dok su se svi ostali oko njih smijali, očigledno veoma neumjesnoj šali. Inače, poznato je da je Snežana već 5 godina u vezi sa Vanjom, a kako su mediji nedavno pisali, jedna njena koleginica je pokušala i da joj rasturi tu vezu, a ovako su pisali neki mediji:

”Snežana vjeruje u Vanjinu ljubav, ali muka joj je više što svako da sebi za pravo da gura nos tamo gdje mu nije mjesto. Mnogim koleginicama koje su imale neke zdravstvene probleme Vanja se našao i uvijek bio tu da li da sredi nešto, da savjet ili primi na pregled. Tako se i ova Snežanina ‘prijateljica’ njemu približila. Prvo joj je kao trebala pomoć, a onda je krenula i privatno da mu šalje poruke, pa je čak i dolazila u bolnicu gdje radi. Snežana ne želi da reaguje, ona je prije svega gospođa i vrlo je svjesna sebe, ali crna lista koleginica samo se širi, ako ništa vidjela je ko joj je pravi prijatelj, a ko ne.”

Tada su mediji bili istakli kako je Snežana i ranije imala slične probleme te je jedna njena koleginica širila i tračeve i negativne informacije o njoj i Vanji te je Vanji pakovala aferu sa bivšom ženom. Snežana uvijek ističe kako je Vanja brižan čovjek koji nije navikao na ovakva podmetanja kakva postoje na estradi, ali da mu polako postaje jasnije na šta su sve žene spremne