Danas ćemo da se bavimo poznatim ličnostima sa naše domaće estradne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o grupi Đogani, tačnije Vesni i Đoletu. Oni su već godinama u braku, u kojem su dobili sina i kćerku, a kada je u pitanju njihova karijera grupa Đogani godinama nalazi se u samom vrhu, a skoro svaka nova pjesma koju oni snime i plasiraju postane aposolutni hit.

Kada govorimo o Vesni, slobodno možemo da kažemo kako je ona od onih rijetkih poznatih dama, koje i dalje važe za najprivlačnije žene, a sada se i Đole odlučio pohvaliti svojom suprugom. Vesna je mnogo aktivna na društvenim mrežama, najviše na Instagramu i TikToku gdje svakodnevno svoje pratioce obraduje sa nekim novim postom i video snimkom. Tako je ona sada snimala svog supruga koji je bio samo u kupaćem šortsu, a tom prilikom bilo je prosto nemoguće ne primjetiti njegovo izvajano tijelo.

Nakon njene objave komentari su se samo nizali jedan za drugim, a iako svi znaju da oboje njoh drže do svog fizičkog izgleda, ipak su se mnogi iznenadili kada su vidjeli kako Đole izgleda. Isklesane pločice, izvajano tijelo, ali i mišići koji pucaju na njemu fascinirali su pratioce na društvenoj mreži TikTok, koji su redali samo komentare hvale. Inače je Vesna nedavno dala svoje mišljenje o situaciji pjevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić, sve zbog pjesme “Provereno”, a ona je rekla: “Povraća mi se od toga. Ima tu osnova da Milica tuži Anu. Toliki hajp je napravljen tu, bilo bi idealno da njih dve naprave duet. Da nismo čuli Aninu verziju ne bismo primetili ni tu Miličinu pesmu, ni ceo album, u koji je mnogo uloženo. Milici je ovo trebalo. Treba malo da spusti ego. Treba da razmišlja poslovno”, rekla je ona.