Kako su mediji pisali u Srbiji, pre izvesnog vremena, Jovana Joksimović je ostavila Željka Joksimovića zbog poznatog srpskog košarkaša Aleksandra Đorđevića. Nikada nije htela da prizna tu aferu, ali se nakon svega ipak pomirila sa pevačem, koji joj je po svemu sudeći oprostio jako veliku neveru.

Jovana je kao za utehu se našla kao voditeljica na jednoj televiziji, koja je u vlasništvu njenog muža Željka. Postala je jako poznata TV voditeljica, a danas kada se sve sabere i oduzme, treba da bude sretna jer je mogla ostati i bez muža i bez posla. Mnoge žene u Srbiji je nikako ne vole zbog ovoga poteza što je uradila, ali je ona ipak na kraju cele priče izašla kao pobednik. 

Jovana je tražila da ju mesečno plaćaju 10.000 evra a to nijedna televizija nije pristala, čak ni njen matični RTS, na kojem je napravila svoje prve profi korake. Mada je Jovana tokom svoje karijere na sve načine pookušavala da izbegava skandale, ipak je jedan skandal obeležio njenu karijeru.

To je bilo jako zapaženo, a radi se o skandalu iz 2011. godine, kada je ostavila Joksimovića na par meseci. Na kraju se saznalo da je otišla kod Saše Đorđevića u Italiju sa kojim je živela jako kratko, a on je nju nogirao nakon 3 meseca, a ona se vratila ponovo u naručje svome budućem suprugu.

Preporučeno