Porodica Ražnatović je definitivno u top 10 poznatih porodica na celom Balkanu. Sve je krenulo od matice-Arkana i cece, koji su napravili sjajnu podlogu za svoje dvoje dece, Veljka i Anastasiju.

Za razliku od drugih svojih vršnjaka, oni su imali šta god da požele, i opet nisu odrasli u razmažene osobe, štaviše. Anastasija je postala pevačica, i izabrala je puno lakši životni put, za razliku od njenog brata Veljka koji je izabrao najteži sport da se bavi sa njime, a to je za sada amaterski boks. I pored toga, on je pokazao jako veliki talenat, jer do sada u 11 amaterskih bori ima sve pobede, od čega je 10 odlučeno sa prekidom, to jeste nokautom. Tu odmah slede prozivke, da mu majka šteli i namešta lagane protivnike. Međutim, on je u nekim svojim izjavama govorio da ga takve izjave bukvalno hrane, i da se ne obazre uopšte na zle jezike.

Međutim, nije Veljko bez razloga krenuo sa tim sportom, jer ima itekako gadnu narav. Ako niste znali, on je sa Bogdanom sada u Titelu, gde se skroz preselio jer mu je puno bolje kada se sprema za mečeve, oko njega je priroda i nema gužve. Svi se sećamo njegovog ekcesa kada je grupa pijanih mladića došla ispred kuće i puštala glasnu muziu, a beba je spavala. On je izašao i potukao se sa njima, te je završio u policiji, a Ceca je zamalo dobila fras od silne brige.

Preporučeno