Cijela ova naša planeta je prepuna zaista neobičnih ljudskih priča, koje se često mogu pronaći u medijima ili na društvenim mrežama, a ova koju dijelimo sa vama se desila u Velikoj Britaniji, i užasnula je mnoge koji su čuli za nju. Ova priča je dokaz da je u životu zaista svašta moguće, te da planovi dosta često ne igraju nikakvu ulogu u našim životima. Sve se desilo ženi koja se zove Lalim Malik, studentkinji iz zapadnog Londona, a koja je imala probleme sa donjim dijelom stomaka. Bila je pomislila i da je trudna, radila je testove koji su se pokazali negativnima, a i njen ginekolog joj je bio rekao da nije u drugom stanju

Na kraju je vadeći nalaze završila i u bolnici gdje je trebala da uradi ultrazvuk, a prije toga je otišla do toaleta, te je bila sjela na WC šolju, a kada je ustala vidjela je da iz nje viri rukica male bebe: ” Prebacili su me u drugu sobu jer sam plakala i bila uznemirena, kao i moja majka. Bio je to potpuni šok za nas, shvatili smo da mi je život u opasnosti, kao i život mog djeteta”, ispričala je mlada žena. kako se kasnije saznalo, beba je u WC šolji provela nekoliko minuta, a kada su je pronašli nije davala znakove života, ali su je ljekari reanimacijom uspjeli vratiti:

” Nikada ništa slično doživjela sa pacijentkinjama jer su se sve uglavnom porađale u normalnim uslovima, čak i kad nisu znale za trudnoću”, istakla je doktorica, koja je podvukla kako nikada u svojoj karijeri nije doživjela nešto slično. Sa druge strane, Malikova optužuje ljekare za nesavjestan rad i za nemar, a u videu kojeg dijelimo sa vama možete da čujete njeno svjedočenje.

 

 

 

Preporučeno