Prema pisanju nekih medija u Srbiji, pjevač Đorđe David se na loš način nabaciovao jednoj takmičarki u Zvezdama Granda, radi se o Mirjani Popović, koja se na takmičenje prijavila ove godine on-line, ali nije prošla dalje u takmičenju. Ona se jučer bila javila u redakciju Kurira te je novinarima dostavila prepisku koju je imala sa pjevačem, a ovako je izgledala njihova komunikacija u cjelini:

” Lijepo spavaj, ljubim te, budi dobra, nastavljamo da pišemo, okej, nemoj da se nerviraš, kul” – rekao je pjevač u glasovnoj poruci koju je dostavila Mirjana, a Muzičar joj je posalo i fotografiju na kojoj on sjedi na krevetu, a oko struka mu je obavijen peškir. Ona ga je upitala zašto joj šelje takvu fotografiju da bi joj oj u poruci rekao da pošalje i ona njemu nešto takvo. Nakon što mu je rekla da nije ona retard da mu šalje takve slike, David joj je poslao sliku na kojoj puči usne, a naznačio je da je to poljubac za nju, na šta je ona burno reagovala, pa mu je napisala: ”Beži, bre, kako te nije sramota? Možeš deda da mi budeš! Meni je fascinantno koliko si ti plitkouman. Prvo mi nudiš neke časove za 250 eura. Ako već idem na časove, za te pare idem kod nekoga ko će me zaista nešto naučiti, a ne kod tebe, koji pojma nemaš. Tebi su potrebni časovi. Sramota.”

Očito da David nije očekivao ovakav odgovor, pa joj je poručio da pazi kako priča sa njim te joj je i zaprijetio, a Mirjana je sve to do detalja opisala i u svojoj izjavi. Navela je kako je on kontaktirao sa njom preko Instagrama, te su razgovarali o takmičenju i ona ga je pitala za časove pjevanja, te je veoma brzo on počeo da joj šalje fotografije gdje je i šta radi i tražio je od nje da mu šalje iste takve fotografije, što je ona grubo odbila. On je nastavio da joj šalje neprimjerene poruke, video snimke, glasovne poruke, pa je ona opet reagovala i rekla mu da nije zainteresovana za takve stvari, te ako mu je do takvih stvari, da sebi traži žene preko 50 godina jer on može da joj bude djed. Kontaktiran je i sam David koji je rekao kako mu je cijela ova afera namještena, te je rekao: ” Takve namontirane gluposti s ciljem da se meni iz nepoznatog razloga naudi neću da komentarišem, vidimo se na sudu” – poručio je on.